Babyrytmik kanske?

Jag är mer sugen än någonsin på att hitta på roliga saker, åka på utflykt och lämna hemmakvarteren och göra mysiga utflykter. Så det är med sorg i hjärtat jag konstaterar att min vapendragare Jenny börjar jobba på måndag och att det i mammagruppen verkar vara svalt, för att inte säga iskallt, intresse för utsvävningar. Nåväl, det får väl bli jag och Stella som hänger på tu man hand, och så får vi hoppas att vi stöter på några trevliga som kan ta en rastlös och sällskapssjuk mamma under sina vingar.

Kanske kan Babyrytmik på Dieselverkstaden i Sickla vara något? Det ska jag testa nästa vecka tror jag bestämt, för nu på fredag ska jag förmodligen till Gustavsberg och bada med Maja & Nora.

Läste också om den här teatern, och det får det allt bli en tur till om det kommer upp tider för februari också. Nära hem, och bredvid Lins jobb så då kan det bli en kombinerad lunch kanske.

Sen får jag kanske byta SatsBaby-pass från Sickla till Kungens Kurva och Farsta, för där går en hel liga vidare och käkar lunch osv ihop efteråt. Helt i mitt tycke!