En ovanlig vecka

Denna vecka har det varit rejält med vuxenaktiviteter för både mig och H. Det är man inte så van vid nuförtiden… Iallafall inte så mycket på så kort tid iallafall.

I måndags var jag ute och käkade med mitt gamla team på kunden där jag konsultat senaste 1½ året. Det var en tillställning med stämpeln "gravöl", då man gör om stora delar av verksamheten och vi i teamet därmed sprids för vinden till nya uppdrag runt om i IT-Sverige. Det var en kväll med trevlig socialisering och jobbsnack (kul!), god mat och gott vin. Ovanligt trevlig måndag helt klart.

I torsdags var jag på Intiman och såg den sanna komedin "En obesvarad kärlek" med min mamma som var i stan på jobb och ville passa på att göra något roligt. Den var verkligen riktigt kul, och Loa Falkman och Babben Larsson var skickliga värre. H var samtidigt ute med sitt jobb, så Stellas faster ryckte in och hängde med Stella. Läggning och allt funkade toppen. Hon är så duktig Stellas faster, man märker verkligen att Stella trivs i hennes sällskap.

Igår anlände Stellas farmor och farfar, så då passade vi på att gå ut tillsammans på en riktig AW á la gamla tider. Dvs, börja någonstans och se hur sent det blir beroende på hur det känns, och en möjlighet att komma hem från allt mellan 19 och 05 typ. Det blev inte helt oväntat hyfsat sent, då vi fick kvalitets-AW på Vassa Eggen, följt av lite käk i vår gamla "vardagsmiddags-kvarterskrogs-favvo" Lounge 51 (som dock gått i graven och bytts ut av Nova Vista) på Söder. Det var helt lagom, och vad vi var ute efter – okej käk till okej pris och allmänt opretentiöst. Vi avslutade på Skrapans skybar Och himlen därtill, där man nästan kan låtsas att man är i någon helt annan stad i ett helt annat land. Riktigt nice verkligen, både stämning och utsikt och allt. Trevligt sällskap och goda öl var det, och vi kom hem lite lagom susiga strax före 2… Kvalitetskväll, minst sagt! Hemma hade Stella somnat utan problem, fast en timme senare än vanligt. Hon vaknade trots det en timme tidigare än vanligt imorse,redan 07, så det var skönt att de entusiastiska farföräldrarna var på plats även då så vi fick några timmars extra skönhetssömn. Det tackar vi för! 🙂

Nice på Och himlen därtill.


Ja, vi får helt klart konstatera att det blev lite ovanligt mycket på en gång denna vecka, men så kan det vara. Och jag tror inte att Stella lidit något utav det. Hon verkar lika glad och obekymrad och harmonisk som vanligt. Det är jag glad för.