Sommarbröllop #4

Igår blev våra fina, fina vänner J&M man och hustru. Inte en enda bild har jag från detta. Det är synd, för de var så otroligt vackra, och det fanns oräkneliga kodak moments under dagen. Men vi hade fullt upp med vårt hedersuppdrag som toastmasters, så det räckte att fokusera på det… Ett uppdrag som för övrigt gick fint, och var väldigt roligt och tacksamt med alla de härliga gästerna som verkligen höll toppental och hade gjort fina filmer/bildspel osv.

Iallafall så var J&M fantastiskt fina, och vigseln i gulliga Lovö kyrka var urfin. Omgivningarna med glittrande mälarvatten var vackra såväl under dag som kväll, och efter att ha njutit suverän mat och dansat i mååååånga timmar (träningsvärk!) avslutade hela 30 pers av bröllopets 80 gäster i just detta mälarvatten klockan 03.30 på morgonen. Ivrigt påhejade av ytterligare 20 gäster som valde att bara titta på. Det var en magiskt ögonblick, och ett ’once in a lifetime’ inte bara för brudparet utan även alla andra. Sån glädje och spontanitet, och på nåt sätt väldigt talande för bröllopet och på så sätt en härlig summering av detsamma.

Vad underbart det är med bröllop, att få vara med och dela dessa stunder med sina vänner. Det är så hedrande!

Så idag är vi såklart trötta, lite sömn mellan 04-08.30 är inte mycket att hurra för. Nu har vi eftermiddagsvilat i omgångar här hemma jag och H, och snart är det dags för Stellis att sova och jag tror inte vi kommer lägga oss långt efter henne idag… Tur att det är semester en vecka till så vi har lite tid att vila upp oss!

Tack J&M för ett helt underbart bröllop! Och tack också (mor-)mor och (mor-)far för att ni kom och var med Stella!