En Palmyra-dag

<

Sega efter gårdagens utsvävningar så kände vi att det var en Palmyra-dag idag. Läge för kebab alltså. Och då duger inte vilken kebab som helst, utan världens bästa ska det vara.
Palmyra kebab i Årsta är överlägsna, bättre finns inte!

Råvarorna är fräscha och såserna (som man numera får i påsar – bättre) superbra.

  1. Jag kan hålla med om att de är bra, men för att klassas som den bästa kebaben ska det gärna vara riktigt kött i, inte sånt där lång-slams som de flesta kör med!

    Nej, tacka vet jag Örebro där både Parken och Svampen förstått principen!
    Nackdelen är väl just att man vägrar äta vanlig kebab efter att ha smakat sån då…

    1. Köper egentligen alltid kycklingkebaben – mkt fräschare. Men det är oftast slut på söndagskvällar, vilket är den dag vi handlar kebab. (ja, alltså en gång i kvartalet ungefär).
      Nu har jag ätit Palmyras med kött ett par gånger (när jag märkt att mitt ”nä då vill vi inte ha nåt om ni inte har nån kyckling” inte går hem, det är ändå slut gången därpå när jag ringer) och det är rätt okej. God smak, lite starkt (Stella smakade och mmmm-ade, sen stoppade hon in handen i munnen och vrålade ajaj och smågrät lite, drack massa vatten och ville smaka mer. Hm)

      Det fanns allt nåt favvoställe i Öret vill jag minnas (pluggade där), jag vet exakt vart det låg men kommer inte ihåg vad stadsdelen heter. Väster? Undrar vad det hette….

      1. Jag måste verkligen testa Palmyra igen, var mååånga år sen jag åt där sist och då hade de inte någon kycklingkebab (vilket skulle passa mig sååå mycket bättre).

        På rak arm kan jag inte komma på en enda kebaberia värt namnet på Väster (har bott där)… Ett par vettiga pizzerior, men ingen kebab vad jag minns.

      2. Kan det ha varit Victoriagrillen..? Det här var typ 98. Haha.
        Vill egentligen inte minnas att jag tyckte den var något speciellt – och dessutom åt jag inte kött på den tiden. 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *