Heldag med två blivande brudar

Anledningen till att jag varit ruggigt trött idag, och sugen på kebab – det är två blivande brudar. För igår var det nämligen möhippa för både V och L på samma dag – så jag hade en riktigt intensiv dag, när jag var med och firade av dem båda!

Först kidnappade vi en väldigt förvånad V på Medborgarplatsen (där hon skulle träffa sin frisör – trodde hon), som i ungefär en kvart undrade var hennes frisör var. Mäkta överraskad.

Vi drog till ett ställe på Söder och dansade Bollywooddans (väldigt talangfulla, eller?). Sen blev V omsvirad till Catwoman – tuff värre!

Just detta passade ju väldigt bra, för häftiga volter och hopp är Cat woman bra på. Vi var på ett ställe där V fick vara stuntkvinna för en dag, och det var sååå häftigt.

Vi fick också hoppa ”5-metershopp” som han sa, från pallar på en plattform ned i en luftkudde – landandes på rygg. Enormt kul, rejält adrenalinpåslag och pirr i magen.

Sen avvek jag för att snabbt ratta mot Söder och No Limits spa-avdelning där jag istället anslöt L’s möhippa. Jag hade tipsat gänget om stället efter att ha varit där på en möhippa för 4 år sedan – och det var ännu mysigare än jag mindes det. Rekommenderas verkligen!
Vi hängde i pool och bastu i ett par timmar innan vi åkte vidare till L’s syster där vi hängde, käkade gott och umgicks och fortsatte dricka smaskens skumpa.

Vi avslutade kvällen på Undici med champagnebord (även om jag – som älskar skumpa – blev ruggigt mätt på just detta och fulade ner vårt fina skumpabord med en öl, haha).

Grymt kul kväll, verkligen! Nu tror jag verkligen att både V och L är redo för sina bröllop, och det är jag också! Två helger i rad i maj vankas bröllop, och det ser jag verkligen fram emot.

Så det är inte så konstigt att jag varit redo för sängen i princip sedan jag vaknade imorse på tok för tidigt. H var på 50-årsfest för sin chef, så Stella sov borta. Då borde det ju varit bättre att sova riktigt länge, men tydligen inte. Det verkar som att jag börjar bli gammal eller nåt – vakna sådär tidigt på morgonen är ju verkligen onödigt!