Ren och skär lycka

I söndags såg jag en fin trehjuling på Team Sportia i Sickla. Det var en Sjösala ”BUS” för 599:-. Jag har ju tänkt ett tag att Stella ska få en trehjuling att ha ute, som hon kan åka på till dagis ibland och så. Så idag svängde vi förbi och köpte en sån. Stella var minst sagt nöjd värre!

Den är liksom hennes andra (som hon leker väldigt mycket med inne) lite för stor än, hon når inte helt ned till tramporna, men det är inte långt ifrån på denna dock så det är nog så bra det kan bli.
Däremot upptäckte jag när vi kom hem att hon lätt kan klämma fingrarna vid tippflaket (om hon sätter dem på sidan av, mot hjulet och sedan snurrar på hjulet så kläms fingrarna mot hjulet). Det var ju ingen höjdare – Stella och hennes kompisar gillar att skjutsa varandra och det är ju naturligt att sätta fingrarna där. Ska kolla upp om det ser likadant ut på andra cykelmärken också (Winther, Stiga osv) – och gör det inte det så åker denna tillbaka. Någon som har en annan som kan berätta hur det ser ut på den? Det är liksom för tätt mellan tippflak och hjul.
 Snygg design (eh… på en trehjuling, haha) är ju inte allt. 🙂