Shopping

Idag slog jag äntligen till på ett par Reebok Easytone, dvs skorna med rund sula under som ska ge lite extra träningseffekt åt benens baksida. Jag har spanat på dem rätt länge och varit sugen på ett par som promenadskor som även om de inte är snygga iallafall känns lite roligare än att ta på vanliga löparpjucksen när man ger sig iväg på prommis i stadsmiljö. Och nu tänkte jag också att de kanske skulle göra underverk för min hållning och ömmande ländrygg (hoppas går ju, och man ska inte underskatta tankens kraft 🙂 ).

Just nu har både Stadium och Intersport 20% rabatt på alla sina skor, så det var ju lämpligt. Jag köpte ett par lite höstigare Easytone, svarta och med goretex (EASYTONE GO OUTSIDE 2 GORETEX). Okej då, det var mycket för att jag tyckte de såg lite roligare ut än de vanliga och jag var väldigt sugen på svarta – men jag tänkte också att det är nu under hösten med växande mage de är viktigast för just träningssyftet, så då passade det bra. 1400 ordinare och således 1100 efter rabatten – inget kap men förhoppningsvis välinvesterde kronor.

Givetvis fungerade de som pepp, och fick invigas vid Årstaviken direkt. Det kändes bra, rumpan känns som att den sitter högre upp nu än innan. Haha, not… 🙂