Svåra frågor..

Idag jobbar jag hemma på förmiddagen, för det kommer hit några hantverkare. Vi har för länge sedan insett att vi inte är så händiga gällande vissa saker, och konstaterat att hjälp från början är det som blir bäst och billigast i längden.
Idag är förhoppningen förutom lite småsaker som krokar i badrum mm, att man lyckas få upp TV och vägghylla på TV-väggen. Det är bara gips, så det kan säkert bli en utmaning… Håll tummarna, vi vill INTE byta tillbaks till golvstående…
En svår fråga är vilken höjd TV-n och vägghyllan ska vara på. Jag vill inte att det ska bli för högt… Det lutar åt på ett ungefär som det sitter idag, möjligen lite lägre. Svårt.
Sen är ju det eviga problemet det här med sladdar, i den här lägenheten behövs tydligen en attans digitalbox. Både ful och klumpig. Men att gömma den i skåpet skulle innebära att borra hål för sladden till TV-n antar jag, inte heller någon toppenlösning.

Well well. Vi får väl se. I första läget håller jag bara tummarna för att vi överhuvudtaget får upp grejerna på väggen!

Ståendes på gamla sideboardet (som ska till sovrummet). TV-n satt dock på väggen i förra lägenheten… Är detta för högt när det blir ett smidigare skåp, tro?