Först och främst – TACK för alla gratulationer! Jag är så enormt glad för varenda en av dem.
Förutom på bloggen så steg FB-gratulationerna upp i runt 100 (helt sjukt!) och telefonen har pipit sig varm av alla sms. Nog är han välkommen, vår Max!
Varenda hälsning värmer så enormt mycket. Tack tack tack!

Idag har jag fått åka hem. Jag var egentligen på väg redan igår, men ett par saker gjorde att man bestämde sig för att det nog var bäst att jag stannade över natten – säkerställning av full blåstömning efter EDAn samt att en bit av moderkakan inte kommit ut så man ville vara säker på att livmodern drog ihop sig ordentligt och att jag inte skulle få någon infektion.
Men idag fick jag klartecken, och Max träffade barnläkaren och fick godkänt han med.

Så strax före lunch kom H och Stella och hämtade en trött mamma. Nu har den kommit ikapp lite den där sömnbristen, och jag håller så lågt tempo som bara möjligt. Herregud vilken underbart skön säng vi har hemma!

Max är jätteduktig att suga, vilket är så himla skönt. Han har fått snutta bäst han vill, det är ju nu han jobbar upp produktionen. Och ju tidigare han gör det desto tidigare kommer han också bli helt mätt och sluta maratonsnutta. Det blir bra… för uj vad öm jag är. Fast det är okej, han har ett bra tag så det kommer snart gå över. Bara att bita ihop… och så är det så galet mysigt att amma tycker jag, så jag klagar inte.
Redan nu på eftermiddagen verkar det mätta bättre, och blir fler timmar mellan gångerna.

Stella tar det här med att en ny familjemedlem flyttat in med ro. Hon är inte alls brydd i att han är med nu, fast hon vill vara där han är mest hela tiden. H gör ett jättejobb med att leka och underhålla, och en tid framöver kommer hon att vara bortskämd med uppmärksamhet från oss båda.
Det är verkligen skillnad den här gången – för nu ligger jag och liggammar och bredvid i sängen skuttar en 2½-åring och vill visa konster. Hm. 🙂 Men hon är försiktig, så vi har inte en massa nya regler och försöker ta det lugnt med försiktig- och tyst&lugn- förmaningar. Även om ett lugnare tempo vore rätt skönt. 😉

Skön säng var det ja… Stella har just fått på en film i soffan, Max sover på H som också vilar så det är helt klart läge för mig att krypa in i sovrummet en stund.