110% onsdag

Man ska inte underskatta ett par höggravida (v. 38 +) kvinnor och en nybliven tvåbarnsmorsa med liten bebis. Även sådana kan nämligen ha energi i massor, även om lite trötthet kan smyga sig på efteråt…
Idag har nämligen just denna trio (+1) gjort dagislämning, hemmafika, shopping på Himlas lagerförsäljning, lunch i Solna centrum, besök på Höganäs kakel i Bromma och dagishämtning.
Själv följde jag upp med en bra promenad med vagn och Stella på bräda – frestar på bra! – och massa lek i Fruktparken. Väl hemma hanns både mat och fix (bl.a vikt 1½ veckas monstertvätt) med, och ett bad med hårtvätt för Stella – innan jag kraschade i soffan och lät Pippi Långstrump gå på repeat…

Så nu är jag inte så lite nöjd med att lämna hela familjen hemma och gå till kvarterskrogen med några mammor från the hoods. De flesta är gravida men själv lämnar jag barnen och Max med flaska, och ska njuta både mat och ett glas rött! Max och flaskan är lite träning inför fredagen, då jag och H ska iväg själva…. är det tänkt alltså. Vi får hoppas inte han inte hunnit glömma hur man gör när man äter ersättning.

Apropå kakel blev det ju jobbigt såklart. Vi har nu två alternativ som slutgiltiga valet står mellan. Att det blir underlimmad svart diskho till en svart diskbänk i kompaktlaminat är klart. Men nu är frågan – coolt, metallicskimrande kakel eller vitt glasmosaik i liggande stav? Galet svårt val! Båda coola, den ena (silversvartgrå metallicaktiga) har mer karaktär än den andra (glasmosaiken), men glasmosaiken är ju mer plain och ”enkelt” modern liksom. Svårt!


Längst upp till höger, stl ca 10*3.


Storlek 45*5 ca, Look från Höganäs. Inzoomat till höger.