Idag har vi vidgat våra sommar-Stockholms-bad-vyer och spenderat dagen på Boobadet i Saltsjö-Boo, Nacka. Ett riktigt härligt bad, långgrunt (sa de som var i vattnet, inte jag) och med en barnvänlig sandstrand. Rätt mycket folk men ändå gott om plats. Nice!

På nåt sätt såg det ut som att vi tog upp halva stranden eller nåt… Iallafall på den här bilden (vi hade sällis av grannarna till badet, det vill säga Lännersta-familjen R med kusiner – trevligt värre). Fast så illa var det inte, det är lite illusion den här bilden. Fast visst har vi det gött?! Att en bild inte återförmedlar ljud kan vi kanske bortse ifrån. 🙂 

Little miss sunshine. Eller om det var thunder idag, kanske. 🙂

Max tycker att det här med olika konsistenser är intressant. Varför uppskatta en av sina föräldrar fint arrangerad filt, liksom, när det finns något så spännande som SAND i närheten!`?

Idag skedde för övrigt något mycket ovanligt. Vi hade med oss matsäck!!! Kan ni tänka er. En finfin pastasallad med pesto och tonfisk som föll oss alla i smaken. Fast det vette sjutton.

Det tog ju lite tid ändå, och ska jag vara ärlig så undrar jag vad kostnadsbesparingen är. 30 kronor för familjen kanske? Näe, jag vet inte om jag gör om det. Köpa färdigt funkar ju det med. Och helt gick vi inte i lås, tur att duktiga Maja bistod med det vi glömt. Dvs, kaffe, kakor, festis och sånt. Tack Maja! Det märks ju att vissa är mer rutinerade än andra. 🙂

Sen hängde vi på hem till huset på lekdejt. Som sagt, någon var lite på avigsidan (läs:trött) så lek blandades med återhämtning. IPaden (eller paddan som Stella säger) är bästa bästa. Måste tipsa om favoritapparna någon dag, Stella har många nya roliga!
En mycket trevlig eftermiddag på tomt och altan hade vi dock!

Ge mig lite sol och bad, lite härligt sällskap och en allmänt skön dag och jag är nöjdare än nöjdast. Grym Stockholms-semesterdag!