Nog är det lite sommar kvar ännu. Fast aldrig hela dagar så man kan klä sig helt rätt från början, nej nej. Och vad jag egentligen tycker om sommaren såhär i slutet av augusti… hm. Låt oss säga såhär, att jag vill MER än gärna hinna med lite höst innan vi får sommar igen i november!

Trött-Max somnade ordentligt idag på eftermiddagen, så snälla Jenny hämtade Stella på dagis och levererade hem henne så han slapp ryckas upp. Det gav sömn mellan 14.15-16.15, helt fantastiskt! Tack till Jenny för bidragande till att sova bort förkylningen!
Så vi gick ut lite senare, strax före 17 gick vi till Torget och njöt lite sol. Åkte sparkcykel, kände gräs under fingertoppar och mellan tårna och hade allmänt mysigt.

Kramades lite gjorde vi också! Det var mysigt, men jag var egentligen rätt irriterad över förkylning och insikt om att inte kunna träna innebandy ikväll för att jag bara snörvlade på och inte kände mig tillräckligt kry alls.

Både min och Stellas ork tog slut en timme senare just inne på affären. Vi gick hem utan att handla kan jag säga. Eller gick och gick, Stella hängde på min höft och jag skjutsade vagn och sparkcykeln. Shit happens. Jag väljer att fokusera på timmen mellan 5 och 6 istället för minutrarna mellan 6 och fem över 6. Det blir bäst så.