Ett litet lunchrastsinlägg om morgonens hurtiga jag.

Jag kan konstatera att det inte går att blanda min frukostshake (2 dl naturell yoghurt, 1 dl juice, 1 ägg) för att dricka den två timmar senare. Den smakade typ fisk, så snuskigt!
Givetvis bjöd jobbet på frukost efter passet, och det var tur att det inte bara var fräscha mackor (som jag alltså hoppade då jag lägger mig väldigt lågt gällande kolhydraterna för tillfället) utan också fanns turkisk yoghurt och färska bär.

20120321-173139.jpg

Apropå frukostshake och shake generellt så har jag för söta kollegor. Idag var det kollegan S som ”mixade en ny shake igår som var så himla god, och jag tänkte massor på dig när jag gjorde den!”. Apropå att alla numera vet vad som gömmer sig i min termosmugg från Starbucks som jag har med mig varje morgon. Omtänksamt, det är så många som hjälper varandra här på många olika plan. Hennes tips var vaniljyoghurt, lime och en halv avocado, mixat till smoothie. Hur gott lät inte det?! Helt i min smak, fylligt men slätt och inte för sött. Det ska jag testa någon dag! Kanske med naturell yoghurt och vaniljpulver dock.

Passet gick för övrigt väldigt bra. Vi var många och det var väldigt roligt! Men nej, det där med morgonpass är inget jag kommer fortsätta med. Mina snoozeminuter på morgonen kommer aldrig bytas mot träning. Jag är bara inte byggd så.