I våras letade jag länge efter ett barnbord till Stellas rum. Då hennes rum är väldigt litet behövde det vara ett väldigt litet bord, men tillräckligt stort att sitta vid och tillräckligt stort för en pall från vardera sida.
Till slut hittade jag ett jag kunde fixa själv, i form av ett avlastningsbord från IKEA; Rykene. Billigt och perfekt storlek!

Istället för att montera hyllplanet längst ned satte jag det långt upp för att Stella där skulle kunna lägga teckningar och annat. Sen målade jag det vitt. Under benen skruvade jag fast samma ben som hennes garderob har, Trofast, så att bordet skulle komma upp i lagom höjd. På bänkskivan häftade jag en vaxduk med häftpistol.
Resultatet blev både fint och funktionellt!

20120326-212905.jpg

Stellas största intresse och det hon lägger absolut mest tid på här hemma är dock att sitta och rita och skriva bokstäver, eller pyssla på annat sätt. Så bordet är minst sagt välanvänt!
På grund av det behöver hon dock ett lite större bord nu, så även om detta bord blev super så har vi nu börjat fundera på hur ett lite större kan byggas och hur stort det behöver vara.