Big spenders

Alltså jag fattar inte vad vi fick vår eftermiddagsenergi idag. Vi kom in i någon slags flow.

Egentligen skulle jag även idag gått på bio med Stella men så var vi i Nacka och lämnade en hos oss övernattad bil och då var vi ju nästan på Värmdö… Så vi kom på att det kanske var läge att dra till Biltema där när vi ändå var så nära. Biltema, stället med springcykeln alltså. Så det gjorde vi, och Stella var okej med bytet från bio till ny cykel.

Sen var det – trot eller ej! – H som knäckte förslaget att vi skulle åka till IKEA. Vi behöver göra klart inköpen till köksön, och så hade han sett utemöbler där också. Så även om vi egentligen vet bättre så gjorde vi det. Och tänka sig, det gick faktiskt riktigt bra! Vi var enormt snabba och sprang bara snabbt fram till ta-själv-lagret och fick tag i precis allt vi behövde. Perfekt! Sen konstaterade vi att utemöblerna var okej men jag hade sett snyggare i en annons så jag föreslog att vi skulle åka vidare till Bauhaus. Barnen hade ännu inte fått några bryt så vi bestämde oss för att våga och orka. Vi fick se till att ladda upp ordentligt med korv till alla först dock.

20120401-220504.jpg

Galet mycket folk en iskall vårdag som denna, så det var ren flyt att vi lyckades komma igenom både varuhus och kassa så snabbt.

På Bauhaus konstaterade vi att möblerna i annonsen faktiskt var riktigt nice, så vi slog till lite lagom spontant sådär. En soffgrupp till balkongen levereras imorgon, hoppsan hejsan! Men, vi bodde hela förra sommaren utan att kunna bestämma oss så även om det var spontant idag så har det mognat fram hyfsat. Vi vill ha bara softa möbler på kvällsbalkongen, och nu blir det som en hel bamsesäng typ i ena änden av balkongen. Det blir säkert bra… eller nåt.

Springcykel, väggskåpsstommar och köksluckor, soffgrupp i konstrotting. Spridda spenderarskurar denna söndag!