Dejt, julklappsshopping och rabattkod

Ikväll står dejt på agendan hemma, ska bli kul att förhoppningsvis hinna prata lite. Sen brukar vi alltid fixa något hemma, dvs efter maten flytta till något rum där vi gör någon förbättringsågärd. Plockar om i något skåp, sätter upp någon tavla eller ja ni vet – sånt där som liksom blir liggandes för länge i vardagslunken.

Ikväll har vi dock en alternativ plan – julklappar! Vi ska prata ihop oss om vad barnen kan tänkas vilja ha/behöva, och lägga beställningar på en gång. Förhoppningsvis innebär det att allt vi behöver köpa landar hos närmaste postombud inom några veckor och så slipper vi affärsstressen. Vara ute i juletider och insupa atmosfären är jag gärna, men leta runt efter julklappar svettig undviker jag helst. Den tiden kan läggas på att gå och spana i skylfönster och stanna för en god lussekattsfika någonstans istället. I lagom lugn och harmoni.

För dig som kanske prioriterar likadant så kan jag tipsa om 10% rabatt på Babyland genom Loppi – som inte bara har rabatt utan också fri frakt. Luta dig tillbaks och fixa julklappsshoppingen med andra ord, och njut av glöggen istället.
Här är länken som ger rabatt!