Jomen precis

Det blev inte alls som planerat ikväll – Henke fick biljett (och roligt sällskap) till Swedish House Maffia i Friend arena och det tackar man ju inte nej till. Dejter kommer fler av. Vassego darling. Så jobbar vi.

Så jag roade mig mest med lite fix och soffhäng ikväll. Borde dragit igång en hemmaträning, men energin… Ajaj. Två kvar denna vecka för att inte underskrida lägstanivån, så imorgon måste jag få till något! Det finns risk för att jag är seg på söndag nämligen.

Innan den lugna kvällen var det desto intensivare. Eller vad sägs om att hämta två barn på dagis 16.30 och 17.05 befinna mig tio minuter hemifrån med bil? Däremellan då kommit hem, fått i den ena mat (om Billys färdiga pannkakor räknas som mat?)) och den andra mackor, bytt om stora, packat matsäck, på med ytterkläder igen och iväg… Ibland blir jag nästan imponerad av mig själv. Ingen hann ens börja gråta, inte ens jag själv.

Destination var kompis Eleas dans, där vänner idag fick göra gästspel och Stella var inte sen att nappa på erbjudandet. Hon dansade nöjt (lät det som efteråt, vi fick inte se in) i 50 minuter medans jag surrade så gott det gick med Carro (och tittade på söta lilla Linn) och Max röjde omkring. Kul så.
Om vi ska byta Knatteskutt mot dans återstår att se. Klass 17.15 passar oss dock absolut inte, och dubbelt på helgerna känns inte aktuellt. Jag väljer ju bolleken på Knatteskutt eller dylikt sju dagar i veckan, men nu sägs det att det inte är föräldern som väljer det så vi får väl se.

20121122-222814.jpg

Näe hörrni, roligare än såhär blir det inte ikväll och imorgon är det fredag och det längtas det ju till (inte minst barnen som ska vara hemma med farmor, lyx!) – så dags att slå ihop de gröna.