After Work – det händer inte särskilt ofta nuförtiden. Fredagarna börjar utveckla sig till sån där helig familjefredagsmys-kväll som i alla svennebanan-hem när barnen börjar infinna sig i en ålder då de klarar att vara vakna i säkert flera minuter efter 19. Men nu är de ju inte hemma. Lite snyft på den, jag är väldigt färdig med det där med BF nu.

Men AW då! Vi har ju ändå barnfritt tills imorgon (då jag missar mina efterlängtade barn, snyft!) så läget var solklart. Vi började dock med lite shopping. Ah, city! Ah, bästa butikerna! Att jobba extremt nära hemmet är bra på nästan alla sätt – men mycket till omväxlande shopping blir det inte, på gott och ont. (gott = billigt, ont = tråkigt)
Jag hann inte med så mycket idag heller men jag har min favoritbutik i COS, dvs HMs lite mer skräddade Collection Of Style. Så mycket snygga kläder med lite roligare snitt – och den prioriterade jag idag. Henke var en enormt stöttande man och höll glada miner och hjälpte till både att bära och att komma med åsikter under mitt provande av hela nio plagg. Inte illa! Resultatet blev en klänning, ett linne och en tunnare tröja som andas lite vår. För den bör väl komma någon gång, väl?
Lite lycka var det iallafall att få gå där ett tag, och Henke shoppade lite han med.
20130315-232043.jpg

Efter det prioriterade vi då den där after worken. Moodgallerian känns fortfarande kul såhär snart ett år efter invigningen. Stimmigt och snyggt. Vi hängde lite i baren på torget där DJ-n öste på med sköna låtar. Lite för högt. Det är väl inte vi som blivit äldre?!

20130315-235855.jpg

Sen gick vi in på Boquerian och käkade väldigt goda tapas. Såhär kvällen före en hel dag med träning åt jag utan jättestor eftertänksamhet så det blev alla möjliga dekadenta prylar som pulled pork-frittata, potatis, spädgris, charkisar, tonfisktartar, betor med chevre, minihamburgare mm. Alltså, nomnom!
Jag brukar sällan köpa efterrätt, väljer hellre förrätt, men idag fick det bli just det. Chokladkräm med chokladhacksgrej och hallon och lite sånt var bara för ljuvlig.

20130315-235946.jpg

Sen lade jag till den mogna sidan och lämnade Henke och M som kommit för att sällskapa oss kvar i stan och åkte hem. Det är ju en dag imorgon också, som de säger de där mogna. Sa jag.