Festlig helg till ända

Helgen har gått i ett, från den där trevliga fredagsmiddagen via en riktig familjelördag vidare till vuxenfest. 35+40-åringarna i kompisparet skulle firas och hemmafesten levererade minst sagt.

20131020-214944.jpg
Jag luftade den där klänningen från & other stories som jag fick med mig hem i veckan. Älskar verkligen draperingen.

Idag då? Jomen aningen trötta, även om vi hade dagens aktiviteter i åtanke och var lite smarta iallafall. Barnen skulle hämtas från kusinerna på förmiddagen och jag skulle sedan hänga med Max på födelsedagskalas – och inte vilket litet lugnt kalas som helst utan hela hans grupp på 19 barn var bjudna. Visserligen var inte alla där men det var förstås enormt stimmigt oavsett. Men lyckat med glada barn. På seneftermiddagen fick vi besök av några kompisar och körde på soppa-och-våfflor-konceptet och sedan – slut som artist. Det blir bra med måndag imorgon så man kan få vila lite.

20131020-223502.jpg
Träningen fick stå tillbaka idag, det fanns ingen sådan energi (eller tid) kvar, den jag hade fick min familj helt enkelt – men 4 pass och ett extra litet yogapass skrapades ändå ihop när jag summerar veckan och imorgon blir det dubbelträning igen. Det börjar bli standard på måndagarna då det finns direkt sug till lunchträning och sedan är innebandyträning på kvällen.