Grå söndag på vägarna

Tre dagar in i november idag och det där med årets gråaste månad inbefrias direkt. Idag har det regnat konstant och dagsljuset hoppade helt över att visa sig. Vi spenderade mest hela dagen i bil kändes det som, baksidan av mysiga resor till Småland. Jag vet inte om det var vädret eller något annat, men jag har känt mig enormt trött idag. Trött som i sömnbehov och sliten. Det låter ju smått otroligt med tanke på att vi sovit närmare 9 än 8 timmar helgens båda nätter och på trevliga middagen igår var det jag som körde hem genom dimmigt mörker en bit före midnatt. Så jag gissar på vädret och trött väder – och att man får smak på sömn efter att ha sovit lite extra bra och länge.

Apropå sova och bilresor så har jag hört att många tycker att den som inte kör ska vara vaken och prata för att underhålla den som kör eller så att den som kör håller sig pigg. Jag tycker tvärtom. Lika bra att den som sitter bredvid vilar så gott den kan (beroende på barnens humör och behov av hjälp) så kan man byta till en pigg chaufför vid behov. Hos oss kör Henke oftast, men idag bytte vi efter halva vägen på den 40 mil långa resan.

20131103-212444.jpg Henke kände sig också lite trött sådär. 🙂

En riktig energiinjektion var däremot min avslutning på kvällen. Jag släppte av familjen hemma och åkte direkt långt ut i västerort för innebandymatch. En tajt och tuff match som vi vann med 7-5 efter storspel av vår nya målvakt som jag lyckades ragga upp i Uppohoppa-Sofys facebookgrupp (tack för den Sofy!). Hon både räddade straff och gjorde ass (!), och själv hade jag en riktigt bra dag och var vän med bollen och satte tre baljor. Yayy på den! Lagidrott alltså, det finns verkligen inget bättre! Dagens match var verkligen så sjukt kul och jag är så glad att jag bestämde mig för att köra en säsong till.

Nu laddar jag för veckan, som jag inleder med att vara själv med barnen i några dagar så då är det bara att fokusera lite extra för att få mysiga dagar.

Följ mig!