Mot middag och tyckande (?)

Sådär ja, jag har anlänt city och ska snart på middag med min man och några jobbkontakter till honom. Att jag just nu är på mitt allra mest tyckande humör är kanske inte helt hundra, jag vet inte? Att diskutera, tycka och argumentera är så grymt kul när man är på det humöret. Tycker jag. Vad min omgivning anser kan förstås vara lite – eh – varierande, beroende på ämne och humör.

Idag kanske inte är någon bra dag för sådär värst många åsikter. Synd. Men jag är rätt bra även på att vara Lagom. Låt oss kalla det musikalisk.

Jaja, vi får se. Men ett bubblande glas till förrätt och jag kan bli farlig.

Farlig blir jag nog för övrigt när maten kommer på bordet också, och att slicka fatet redan till förrätten vet jag också att är en dålig idé. Jag borde nog grunda med något, det där med morgonträning och för lite mat under dagen är en dålig kombination.

20131128-171431.jpg
Hej från Gallerian! Snart mot Djurgården!

Följ mig!

Mer läsning...
she rides hellas
Mäktiga communities (läs: She Rides i Hellas)