Lite ytligheter om nagellack och mascara

Jag köpte ett nagellack för någon månad sedan, när det var nedsatt till 30:- vilket är väldigt billigt för att vara shellac (som jag fortfarande använder konstant utan minsta problem vilket jag annars hört en del om för andra på slutet). Det var ju rätt fult så det blev liggande men när jag senast jag målade ville ha lite förnyelse så åkte det fram. Och jag vet inte, antingen har jag bara vant mig eller ovant mig så att säga men jag tycker det är lite härligt ändå. Lite.

20140520-173740-63460223.jpg

Jag gillar ju grönt i de flesta nyanser ändå, så det matchar ofta okej. Armbanden är favoriter från Edblad och Marc by Marc Jacobs.

Snart tar min mascara slut och THANK GOD säger jag bara. Jag frångick min vanliga Max Factor masterpiece max för att den inte fanns när jag desperat behövde handla ny på Arlanda och jag trodde Loreal skulle vara jättebra. De är väl ändå typ störst på marknaden?
Fy vilket skräp, säger jag. Inte ens halva dagen går innan den ligger under ögonen som svart kladd. Aldrig mer! Tacka vettja Max factor, som ju bara måste vara bäst i budgetklassen (och varför betala mer än man behöver?).
Håller du med mig? Eller vilken är din favorit?

20140520-174555-63955719.jpg
När jag ska träna på lunchen brukar jag köra vattenfast mascara så jag kan vara lite mer effektiv efteråt. Den sitter bättre men jag tycker inte den blir särskilt bra heller så det spelar ju mindre roll ändå.