En söndagskväll och ett instatips om Färöarna

När jag i förra veckan skrev om Färöarna och Svalbard så var det många som skrev om att det är en dröm de delar med mig. Till och med Henke blev sugen och önskade sig en resa till Svalbard med skidåkning i 40-årspresent. Perfekt! – tänker jag, och börjar spara – jag har ju några år på mig.
Vad gäller Färöarna så kan jag tipsa om att de har ett fantastiskt instagramkonto; visitfaroeislands. Kolla bilderna ovan. Visst är varje bild hur inspirerande som helst?

Imorgon börjar en ny vecka efter en fin helg med mestadels lugnt familjehäng. Jag har en hel del planer för mina mammalediga dagar och ser framför mig en vecka med roligheter och en vardag då tider och annat kommer att sätta sig. Men allra mest ser jag fram emot helgen då det vankas inget mindre än Sälen. Jag missar traditionsenliga tjejhelgen där av givna anledningar, men jag verkar iallafall få familjeumgänge och tjejkompishäng samtidigt under några dagar, och den kombinationen känns ungefär lyxigare än lyxigast.

IMG_8051

Följ mig!

Mer läsning...
blogglista
En 5-lista för en oktoberfredag