Att resa – podden avsnitt 4: Att resa trendigt 2016

Ni har väl inte missat att vi släppt ett nytt avsnitt av Att resa – podden? Såhär i början av ett nytt år känns det helt rätt att titta tillbaka på året som har gått och berätta om våra bästa resor under året, men framför allt så spanar vi framåt. Att en destination ska anses vara ”trend” handlar mestadels om att det är ett resmål som ökar kraftigt procentuellt jämfört med året före, eller rent allmänt känns som ett ställe ”alla” pratar om. Jag och Annika som pratar resor så ofta vi får tillfälle och som slukar artiklar om resor och inte minst följer många trendkänsliga resebloggare har förstås vår egen bild om ställena inom kategorierna Sol, Weekend och Upplevelser som kommer att trenda under 2016. Tror vi iallafall…

För att höra mer om våra reflektioner kring trender och resmål 2016 så gå in på podcastens hemsida för att lyssna på avsnittet: 004 – Att resa trendigt 2016, eller klicka in och lyssna direkt på iTunes.
Vad säger ni, tror ni att vi är rätt ute?

att-resa-podden

Lite lästips blir förstås relaterade inlägg hos mig och Annika :
Bäst 2015? Island, förstås.
Ihop med magiskt vackra Santorini, som var ett resmål som överlevererade för mig.
Sri lanka lär trenda, vi var med andra ord mer än trendiga när vi åkte dit för 3 år sedan.
Färöarna och Svalbard – det är inte bara jag som vill åka dit.
Annika har inspirerat mig till att vilja åka till Cornwall och snart händer det även för mig.
Vi har en del att säga om Polen också.
Annikas bästa 2015 var en destination som vi ser trendar framåt – Taiwan.

_______________________________________________________
Avsnitt 4 av Att resa – podden sponsras av Travellink