En fantastisk Stockholmskväll – fångad i grymma bilder (eller inte)

Stockholm den här tiden på året alltså! Så underbar – världens bästa stad!

Jag var ute med en kompis igår, och kvällen var verkligen helt fantastisk. Så skön stämning, så vackert och jag tog förstås en massa fina kort på vår vackra stad…

…eller nej. Jag satt på Grand hotels Terrassen, drack ädla bubblor och pratade bort kvällen (och telefon och kamera fick vila hela kvällen och natten). Åt pimientos, kronärtskockor och entrecote och snackade ännu mer.

Mötte upp gamla kollegor (mer av typen vänner), hade väldigt roligt och knäppte ett par suddiga kort när vi sedan gick genom Stockholmsnatten hemåt runt midnatt, min kompis och jag. Och ett på Slussen, som har ny skepnad varje gång jag passerar. Tog en selfie underifrån bara för att natthimlen var så ljus när jag kom upp på gatan hemma, och ja. Lite suddigt.


Det var en sådan kväll. Vackrare i mina ögon och mitt sinne än i det här inlägget. Men ändå värt att plita ner – för extra minnes skull.

Älskade Stockholm och sommaren! Och vännen, inte minst.

Följ mig!

Mer läsning...
Mountainbike i Hemavan – en fantastisk söndag