Vardagen varde välkommen

En otroligt positiv bieffekt av semester är att det känns så skönt när man kommer in i rutiner igen. Vardagen är ju ändå den man lever i, så att kunna njuta av den är så otroligt viktigt.

Idag gjorde jag tredje dagen på jobbet och började känna mig varm i kläderna, men ännu bättre är att jag kom iväg på lunchträning. Det kändes ovant faktiskt, men att kunna träna på lunchen 1-2 gånger i veckan är det som överhuvudtaget gör det möjligt för mig att få ihop mina önskade träningspass varje vecka och jag älskar att gå iväg till SATS (eller ge mig ut i friska luften, förstås) på lunchen och få ny energi. Idag fick jag inget sällskap, men fick ändå till ett riktigt bra pass. Jag körde det pass jag debuterade på Rosa skrot med för ganska precis ett år sedan – ett nyårs-crosstrainingpass med Lovisa. Det är ett av mina absoluta favoritpass, ett sånt där jag återkommer till när jag har dålig inspiration – eller vet att jag vill köra igenom hela kroppen med bekanta övningar. Kolla här för ett roligt pass med både styrka och hög puls.

Med det sagt är jag förstås nästan fri från halsont nu. Jag pallar inte vila längre, och det minsta sista lilla raspet ignorerar jag. Det får räcka nu! Igår smög jag igång med träningsglädje deluxe (dvs innebandyträning) och imorgon blir det kompisträning med efterföljande middag. Förhoppningsvis får jag till den planerade träningen med sällskap på fredag lunch, och i helgen hoppas jag kunna spela innebandymatch. En lagom veckodos med blandad träning – roligare och bättre blir det inte.

Hur har du kickat igång träningsåret 2014?

20140114-222341.jpg

Så glad att vara tillbaka på älskade hemma-SATS!