Partytopp

Det var inte länge sen man köpte typ en ny partytopp i veckan. Den gamla goda studenttiden… och ett par efterföljande år. Numera sker det däremot enormt sällan. Min klädstil kan sammanfattas med Business chict som andas after work. Japp, ska funka bra på jobbet men inte vara för stramt, och ska funka att gå vidare i och då känna sig lite sådär nice. Just andas after work är enormt viktigt. 🙂

Men nu. Om jag ska på fest och vill ha nåt lite lagom party, vart sjutton ska man ta vägen då? Detta var mitt stora problem idag. Ja, egentligen redan i lördags men då valde jag att helt enkelt nöja mig med att klä på mig ett stort leende och en inställning att det funkar.

På fredag får jag nog dock gå naken. För idag gick jag till Gina Tricot. Provade bland annat slitna jeans, ni vet sådana med färdiga hål på. Sen kom jag ihåg att jag faktiskt inte är 19 längre, inte ens 22, och gick ut tomhänt. Samma på Monki. Jag är inte heller 25 och inte söderchic för 5 öre. MQ. Nej, jag är föräldraledig för tusan. Vila brukar kunna glimma till, men näe allt kändes bara för mycket. Eller lite. Eller ansträngt. På HM kan ju såklart det mesta hittas, men hallå – det är bara FÖR stort och FÖR mycket saker, och kräver barnvakt redan innan man tagit första varvet. Zara är en annan favvo, men då måste man typ in till city (eller Nacka) och det orkar jag inte. Och efter alla dessa ställen har såklart bebis tröttnat.

Tomhänt. Men naken på fest på fredag känns ju som en alldeles ypperlig idé. Suck.