Botten Lindex och Vincent Shoe Store!

Eftersom jag är ganska snabb att tipsa om saker jag tycker är bra, så borde jag ju göra tvärtom när jag blir irriterad också.

Vincent Shoe Store
I förra veckan beställde jag skor åt Stella, eftersom jag inte hittade det jag sökte i butiken. Igår – flera dagar senare – får jag ett mail att det jag beställde var slut och att pengarna som dragits från mitt konto är på väg tillbaka. What?! Vad är det för sopig webb-butik som inte har koll på lagersaldo? Och som då helt sonika drar pengar från mitt konto (kortbetalning) på en gång, behåller pengarna i typ en vecka innan de sätter tillbaka dem och tycker att det är helt okej att göra så? Dessutom hade jag isåfall kunnat ringa någon av butikerna och sökt skorna jag ville ha när rean fortfarande var hyfsat färsk. Nu lär de inte finnas kvar. Stella hade dessutom behövt sandalerna på en gång med tanke på vädret. Det fick vara värt att vänta för att få dem, men nu har hon haft varma skor i en vecka med 30 graders värme. Riktigt uselt måste jag säga.

Lindex
För ett tag sedan fick vi en present åt Stella. Det var dock fel storlek (på väg att växa ur) och en variant vi redan hade. Så jag tänkte byta till något hon verkligen behöver istället. Men, på Lindex vägrade de byta kläderna, trots att alla lappar var kvar osv. Jag hade inget kvitto, men det känns som att det inte borde spela någon roll, för kläderna jag ville byta fanns inne i aktuell kollektion osv – så vad var problemet liksom? Jag bad inte heller om pengarna tillbaka, utan skulle köpa något annat. Värdelöst! Det är ju otroligt vanligt att få kläder i present, och att be presentgivaren om kvitto känns inte helt hundra. 
Jag har varit på flera ställen, men på varje ställe säger de samma. Nya regler eller nåt. När jag frågade varför på en butik sa de "du vet, det kan ju vara stöldligor och sånt". Vaddå, en liga som stjäl en massa kläder i storlek 80 och sedan kommer och vill byta dem till 86, eller vaddå?! 

Tummen ner för dem! Synd att Lindex gör så himla bra och prisvärda barnkläder bara. 😉