Blivit med arbetsplats

Det känns som att bostadsmarknadens priser är på absolut max just nu. Och vi som är ute efter ett ”mellanboende” anser oss vara smartare än att köpa just detta när marknadsläget är som det är i nuläget… Eller så är vi bara bittra och har gett upp 😉
Därför gör vi det lilla vi kan för att konstruera en arbetsplats hemma. Den är liten. Den ligger inklämd. Den är inte mycket att hurra för egentligen, men jag känner stort hopp inför vår nya lösning. Målet är att ha någonstans att ha hemmakontoret, med ’aktiva’ papper, pennor och de administrativa prylarna som i nuläget allt som oftast skräpar på matbordet. Synd på ett så fint matbord, liksom.

Så inköpet blev en Ludvig-hylla från IKEA. Denna har vi satt upp på en mellanvägg mellan kök och hall. Nu återstår bara att först fylla den och sedan pimpa den och dess omgivning.

Jag tänker kanske en hög smal tavla bredvid i vit ram. Någon utsmyckning ovanpå hyllan, ramar med foton, någon växt, fina ljus, bokstäver eller nåt sånt. Kanske snygga till hyllplanet som hyllans ovansida utgör, som en mosaikhylla eller nåt.
Jag vet inte, och länkarna ovan är bara en snabb första titt. Har ni några tips?