Det här ser ju bara för ljuvligt ut. Lilla grodan sovandes som en liten groda.


Sover skönt i släktvaggan. Undrar hur många generationer som passerat vaggan nu, och hur många bebisar totalt? En hel drös iallafall. 

Det är premiär för magläge idag, ett litet test få se hur han sover då. Hittills har han sovit ruggigt bra oavsett läge. Det som tyvärr är lite otajmat är att han dagtid går att flytta hur som helst och han sover vidare, men på natten köper han inte att bli lagd i sin vagga utan då vaknar han till och håller sig vaken (men nöjd som vanligt). På natten vill han ligga nära. Liggammas och somna om så och sen ligga kvar på sidan, där i armhålan. Mysigt för all del, men lite begränsande också… För att inte tala om ifall Stella kommer in på natten, då blir det både trångt och svårt för mig att röra mig… Jag vill inte ha min ”stora” rygg mot lille Max och Stella vill att jag ska ligga mot henne. Så det blir en kompromiss där jag ligger helt på rygg vilket jag inte alls gillar.
Men han sover ändå på nätterna så det är inga större problem, och jag sover hyfsat tungt jag med så ingen sömnbrist för någon ännu.