Sophie the Giraffe sägs vara världens mest kända bitleksak. Ibland hävdas den vara världens bästa. Att den är Sveriges dyraste är dock full sanning (ca 230:-).

Barnets första sinnesutvecklande bitleksak och leksak!

Stimulerar barnets alla sinnen:

  • Syn: De mörka och ljusa kontrasterna med fläckar på Sophies kropp ger en visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbar för barnet. Hon blir snart en välbekant figur och får ett lugnande syfte.
  • Hörsel: Hennes pipande underhåller barnet, stimulerar dess hörsel och hjälper barnet förstå länken mellan orsak och verkan.
  • Smak: Sophie the Giraffe är mycket flexibel och har många delar för ett barn att tugga på (öron, horn,ben). Hon är perfekt för att lugna barnets irriterade tandkött när tänderna börjar växa ut och är helt säker. Gjord av 100% naturligt gummi och matfärg.
  • Känsel: Sophie the Giraffe är perfekt för barnets små händer. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för barnet att greppa. Hon är väldigt mjuk att känna, precis som barnets mamma, stimulerande och lugnande psykologiskt och emotionellt.
  • Lukt: Den enda doften är naturligt gummi (från Hevea trädet). Den unika doften gör Sophie the Giraffe mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland sina andra leksaker.

Max har fått ärva nästan allt från sin syster, och dessutom så gnager han så in i bängen på de där små nävarna och allt han kommer åt. Verkligen enormt mycket. Så igår bestämde jag mig för att skämma bort honom lite, och köpa honom en Sophie giraff.

Nu måste ju jag nästan säga att Sophie är bra för att försvara mitt köp. Men… faktum är att han faktiskt varit väldigt intresserad av den. Tittat noga på den, utan problem greppat den nästan som han vill på en gång, och inte minst tuggat nöjt på den. Inte efter en stund gråtit frustrerat som han gör när han försöker tugga på många andra bitleksaker.
Jo. Mildar detta hans tandonda så får det såklart vara värt det. Och visst är hon söt, Sophie? 


Titta, greppa, tugga. Max ger Sophie högsta betyg!