En fantastisk kväll

Mina föräldrar är i stan i helgen med ett par kompisar, och för bara en vecka sedan sa de att de kunde laga mat hemma på fredagen och att vi då kunde gå ut en sväng om vi vill.
Och OM vi ville. Det där med barnvakt är vi inte jättebortskämda med. Eller jo, vi har enormt bra stöttning – mer än många – men eftersom de bor långt borta blir det mer när det är något speciellt. Inte för en vanlig fredagsmiddag i stan.
Men när nu tillfället gavs var vi såklart inte sena att satsa på det.

Efter läggning av Max åkte vi till Vasastan och Döden i grytan. God tvårätters om än inte super. Carpaccio och lamm med potatiskroketter med spenat och parmesan samt grillade kronärtskockor åt jag.

Sen var vi på väg till någon pub när det slog mig att en kul kille på mitt jobb nog hade spelning med sitt band. Dansbandet Chinoz. 🙂
Efter ett span på Yammer och Facebook (har jag nämnt att jag älskar sociala medier?) kunde jag konstatera att det var så, och att iallafall ett par kollegor fanns i publiken.
Så vi tog en taxi till Skeppsholmen och anslöt på (det unga) dansgolvet. Så grymt glatt och kul! Och kul klientel.

Det var lite magiskt över det där. En varm försommarnatt på vackra Skeppsholmen med min underbara och roliga man. Lite party sådär, som ”förr i tiden”.

Så efter att de avslutat promenerade vi mot Söder. Stockholmsromantik! Det är ju så galet vackert.

Vi gick till Ljunggrens. Nice. Sen blev det Scandic Malmen för rosé och mycket surr.

Så enormt rolig kväll! Minustimmar på sömnkontot med så mycket plus på livsenergikontot.
Och min man är bäst!