Plötsligt så händer det. Plötsligt så kommer jag ihåg att det är en bra idé med lite mellanmål på eftermiddagen (inte minst när träning väntas på kvällen) och plötsligt så händer det att jag gör något som är fint för ögat också. När jag är själv brukar jag inte vara så brydd i varken det ena eller det andra. Synd nog.

Finn Crisp med keso, avocado, lite örtsalt och några kvistar timjan.

Jag körde CorePuls idag igen och gjorde nog sjutton rekord i svett. Tänkte föreviga detta med en liten bild (i brist på annat att blogga om) men det var ju lönlöst eftersom det inte fanns en kvadratcentimeter på linnet med ursprunglig färg. Helt dyngsurt alltså! Fin genomkörare får jag säga.  

Det var det. Sen gick jag hem och gjorde en väldigt god LCHF-gratäng med köttfärs och vitkål. Nu gör jag den inte HF (dvs ingen vispgrädde här inte) då jag inte heller kan hålla strikt LC (jag nöjer mig med lite lagom low-carb race i veckorna en period). Men gott och mättande blev det ändå. Nästa gång gör jag den nog med lite ägg också så den blir lite fastare, och varför inte med mer grönsaker också. Riktig fusklasagne, nästan.

Maten åts framför en sorglig fotbollsmatch, Brage-Bajen, att man orkar…