Att komma i stämning

Dagens andra ”stora” grej var att hämta ut min nummerlapp till morgondagens tjejmil. Från stan mot Östermalms IP gick ett långt lämmeltåg av kvinnor (ja, moget uttryck passar bäst) som skulle göra just det. Såklart, det är över 30 000 anmälda, det blir en och annan nummerlapp det. Runt 30 000 skulle man kunna säga.

Det är alltid kul att komma iväg och hämta ut sin nummerlapp. Stämningen är på topp, det finns mycket bra erbjudanden på kläder och annat, och nyheter i matväg att få prover på. Jag har inte hunnit gå igenom kassen än (jag prioriterade dagens andra, lite flådigare, goodie bag).

En rolig grej var dock en fin kokbok, som man fick om man gick in på Facebook och gillade Mathem. Enkelt. Jag kan fortfarande inte sluta fascineras av sociala medier och dess kraft. Och i samma stund också fundera lite hur man orkar vara sån motståndare. Det är ju i mångt och mycket för att man inte förstått innebörden av det. Jag bryr mig inte egentligen, och jag orkar sällan argumentera/försvara varken Facebook eller bloggar (min, eller i allmänhet). Fattar man inte eller inte vill, så vill man inte. Alla har rätt till sin åsikt. Men man missar något, så är det.

Efter lite ärenden och lunch ihop med finaste liten (idag i ny napphållare från Small Paul, söt va?!) gick jag hem. Och vinkade av min familj.

SNYFT!

Ja… I helgen är jag själv, familjen drar till Småland. Så konstigt att vara själv hemma!
Fast några sköna timmar i soffan har jag fått. I tystnad. Ovanligt.

Lugnet kommer dock inte hålla sig länge för snart droppar några hemmakompisar in. Vi är nämligen ett stort gäng som ska springa Tjejmilen imorgon. Vi har gjort det till en tjejhelg. 22 pers som springer tror jag, runt 18 som förfestar här och går på Rose efteråt. Livat!
Ikväll kommer första lasset av vänner, 5 personer (resterande ansluter imorgon, varav ytterligare några ska bo här). Så nu ska jag kila ner till affären och handla frukost och ingredienser till en pasta pomodoro, blir väl fin uppladdning?!

Happy fredag, folks!