Amen What!!????

Det här är ju helt sjukt. Ett par gånger har jag känt att jag fått rätt ont utav ett par skor jag har. Ett par sköna träningsskor, Nike Free. De har liksom klämt på konstigt sätt på ovansidan av foten. Inget mer med det, men när jag hade de igår fick jag liksom verkligen ont och tänkte att jag nog inte kan ha dem mer på ett tag.

Sen inatt så vaknade jag flera gånger av att jag hade ont i foten. Tänkte inte så mycket på det, jag sov ju – och det tungt dessutom.

När jag väl vaknade pigg imorse vid halv 7 efter 8 sköna timmar så kan jag inte stödja på foten. Den är helt svullen och jag har SÅ ont!

Det är ju helt sjukt! Varför idag? Och Vad?

Jag vet att jag inte varit taggad och att jag i mina sämsta stunder nästan önskat en anledning att slippa. Men såklart inte nu! När det faktiskt är dags, när jag någonstans ändå såklart känner mig sugen.
Skit skit skit, är vad det är.

Nu öser jag på med tigerbalsam, och om några minuter öppnar affären så då ska jag gå ner och hoppas att såväl Voltaren som smärtstillande finns i tubform. Och att det hjälper. För nu tycker jag faktiskt rätt synd om mig själv.