Då pratar jag inte mål som i mat. Där har jag redan med råge överskridit gårdagens intag, för redan nu vid 14 har jag ätit både lite flingor med mjölk och säkert två glas blåbärssoppa. Grymt ju. Igår blev det en halv apelsin på hela dagen.

Så ja något bättre mår jag och framför allt kändes förmiddagen okej. Då menar jag att det inte var omöjligt bara att lyfta huvudet en decimeter, bara lite jobbigt. Men vi lyckades iallafall byta lakan och göra ett litet race i köket. Man får vara glad för det lilla.

Så målet med dagen, det får vara att fixa håret hos de kvinnliga personerna i familjen. Volym, någon? Lite för mycket sängläge, kanske?

20120217-135254.jpgI Stellas hår har vi på slutet använt mitt spraybalsam – den där 10-i1 produkten ”UniqOne” jag skrev om förut. Den är det som funkat bäst för att få ut allt. Men så en dag efter dagis förra veckan låg Stellas tröja i en påse. Varför? Den hade luktat för starkt och läraren som är parfymallergiker hade fått reaktioner. Ooopsi. Så vad ska man hitta nu? Barnprodukterna är inte tillräckligt effektiva, jag har provat många spraybalsam i Stellas hår men ingen är bra nog. Tips någon?

Förresten fixade jag Max hår också. Hans hår har växt massor under resan och ibland kammar vi luggen framåt och låter håret vid öronen hänga rakt ner, bara för att få skratta gott en stund. ”Den galne dirigenten”, kallar vi den frisyren. Det var ju en enorm utmaning att lyckas sätta saxen i håret på honom idag utan att hugga någon samtidigt, så jag började med det viktigaste – öronen. Det lyckades jag med (om än enormt hackigt) men sen var det stopp. Så nu har den galne dirigenten övergått till hockey. Jepp, hockeyfrilla maxad hos Max nu, för lång lugg är det (som vi stryker åt sidan dock, det är gulligt) såväl som långt i nacken. Snyggo. 🙂

Efter en morgon av iallafall hyfsad energi (eh… jämfört med igår…) så gick jag dock sedan in i väggen igen så det där med Stellas hår är ännu en utmaning som återstår.