Helgens hälsa

Ja, alltså nej. Inte hälsa. Motionen har varit där hyfsat genom cykling mellan 40-70 minuter varje dag (men det räknas väl ej då det varit öl inblandat) och i fredags klämde jag in ett tabata-pass. Fick med mig killkompisarna M och J, och J sms-ade även nu ikväll – två dagar senare – för att meddela att han fortfarande har den värsta träningsvärk han typ haft någonsin. Moahahaha! Grymt!
Och så fick jag ju in ett litet löppass igår.

Detta då jag bara inte mår bra om det slår över för mycket åt ohälsohållet. Jag har mått så bra under helgen när jag lyckats äta en bra måltid, bestämma själv – och det har det väl blivit 75% av helgens måltider iallafall. Käkat bra mellis och ingen onyttig nattmat.
Men även ätit äcklig potatisgratäng (M undrade varför jag inte fotade till bloggen, haha) och någon korv och sånt, en del snacks, någon fika mm och ja – öl. Mest öl då. Så är det med det! Totalt värt. Jag väger mig inte imorgon om vi säger så.

Men idag har jag köpt två nytillskott till raw food-hyllan hemma och förutom mandelmjöl blev det cacao nibs. Dagens genomgående bra och fräscha mat avslutades således med en grymt god kvällsmellis i form av kesella med lite steviasötad fun light, med färska jordgubbar, hackade nötter och cacao nibs. Nomnom.

20120701-224513.jpg

Imorgon är det måndag och vi är barnfria hela veckan så det ska inte bara hinnas med jobb utan också en hel massa träning. Ja och så lite utemiddagar och lite uteservering sådär. Vi blandar och ger. 😉