Croozer 2-invigning

Vi lämnade semestervagnen (UJ swift, vilken annars? Finns ingen bättre allround-vagn!) i Dalarna och gjorde plats för nytillskottet istället. Vi har köpt en cykelvagn second hand från en bloggbekant (tack J!). Det är en Croozer 2, inte billigast i klassen men inte heller i klass med bästa Chariot. Jag tror kanske inte att vi kommer använda den så mycket… men jag har länge tänkt på att köpa en cykelvagn så när tillfället dök upp i form av riktigt billigt erbjudande från Norrlands-flyttande J med familj tvekade jag inte en sekund. H kan inte ha barnsadel på sin cykel så vi kan helt enkelt inte cykla med båda barnen i nuläget. Sen är jag less på syskonvagnen som aldrig används och som nu kan säljas – för nu har vi ändå ett alternativ! Likaså springer vi ju ibland med UJ’n och denna vagn är ännu bättre att springa med. Så det får vara värt, hur mycket eller lite vi nu än kommer använda den. Välkommen till hemmet, vagn nummer 6 i ordningen! (Nu finns 4 i hushållet, syskonvagnen Phil & Ted Hammerhead ska som sagt säljas pronto)

Man kan alltså ha den helt utan hjul och fästa bakom cykeln. Eller så kan man ha ett litet svängbart hjul på och den blir mer en vanlig (men stor) vagn. Eller så har man som nedan, ett stort jogginghjul på. Vi testkörde så nu ikväll – och imorgon planerar vi en löptur ihop hela familjen. Nice!

20120731-220118.jpg

Barnen har gott om plats, och det finns ett stort lastutrymme också.

20120731-220123.jpg

Löpturen siktar vi som sagt in oss på imorgon, men efter vår korta invigningspromenad på vår vackra hemmaplan så gick jag till SATS och körde styrketräning. SÅ nice att vara tillbaka, så jag firade med att köra något så ovanligt som riktigt tung styrketräning för enbart överkropp. Låg puls men tufft åt musklerna. Ovanligt men kändes rätt bra ändå.