Fredagskänslan

Den är maxad! Just nu njuter jag järnet. Max sover. Vi har god lunch i magen och hänger i soffan och tittar på spännande match på TV – svenska fotbollsdamernas OS-kvartsfinal mot Frankrike (halvtid just nu). OS är ju riktigt roligt även om jag inte orkar/hinner ha koll på så mycket som jag vill, men fotboll är favoritsporten så jag gillar upplägget just nu.

Och just det, känslan av att ha det just så här skönt och bra är ännu bättre tack vare förmiddagens grymma pass på gymmet. Vi åkte till Sickla hela familjen på förmiddagen.
Jag körde galet jobbiga passet ”100 reps” signerat Lofsan. Tungt och pulsintensivt i kombination. Andra blocket var jag väldigt slut och det gick inte så värst snabbt för att komma med en underdrift… men jag tog mig igenom det och känslan efteråt – oslagbar!

20120803-135918.jpg

Barnen gjorde comeback på miniSats, hur nöjda som helst. De älskar båda det där stället – och det är så kul (och tidseffektivt) att vi kan träna ihop – även om H idag stannade på löpbandet vilket jag ju lämnade efter uppvärmning och tabataintervallen.
När vi spanade in på dem lekte de hur kul som helst, och gulligast var att Stella hjälpte Max massor. Vi såg dem komma ner för rutschbanan – Stella med Max i famnen – och hur hon sedan hjälpte honom klättra över höga höjder, höll honom i handen osv. Se längst upp till höger. Hur gulliga är de inte?! Och när vi hämtade dem var de typ lika svettiga som oss… Träning för hela familjen, grymt.

20120803-135923.jpg

Väldigt härlig inledning på denna fredag, sista semesterdagen, med andra ord. I eftermiddag får det nog bli någon barnutflykt (kanske Trafikleken Hågelby, någon som varit där?), även om MiniSats är lika kul för dem som gymmet är nyttigt för oss.