Så hur utnyttjade ni nu den extra timmen det bjöds på inatt? Genom att sova antar jag?
Vi med.

Men inte på morgonen, nej… att ha barn innebär ju inte direkt att man får en extra timme sådär på en gång, så här gällde rise and shine från kvart i 6 ny tid. Fast däremot tog vi den där sömntimmen mitt på dagen istället. Max drog till med en rejäl sovning, Stella lekte och ritade och grejade (nöjd med det inte minst efter att ha sprungit av sig på Knatteskutten på förmiddagen) och både jag och Henke slockande i 1½ timme. Galet skönt.

Så innan vi kom ut för att njuta av den fantastiska höstdagen så hade solen så gott som försvunnit. Vi hann precis se solljuset försvinna trots att vi kom ut vid halv 4, och samtidigt lyste fullmånen starkt. Mörka tider, bara att vänja sig!

Vackert var det dock och härliga höstfärger hann vi njuta av. Vi tog en långpromenad vilket var galet skönt för både kropp och knopp, och på vägen stannade vi för lek i Drakenbergsparken. Att sedan avsluta promenaden med att ta en kaffe (föräldrarna) och käka mat (barnen) på ett mysigt cafe gav en extra Stockholmsboost. Finaste promenaden, lagom blandning mellan natur och stad, rolig lekpark och mysiga cafeer alltid öppna och nära i avstånd. Älsk!

20121028-185843.jpg

Max somnade vi 19 ny tid och vi hoppas övergången därmed går smidigt så att vi slipper gå upp okristligt tidigt imorgon. Vi fungerar inte före 06.30 någon av oss så vi hoppas han hittar tillbaks till den morgontiden pronto.