Godmorgon (men lite trött(a))

Måste ha lite hatkärlek till att Stella och jag är så samma skrot och korn. Jag ska inte beskylla Henke eller Max för att vara överdrivet morgonpigga men de har iallafall förmågan att somna på stört när tillfälle ges och kommer snabbt över sengångarläget på morgnarna, till skillnad från mig och Stella som är aningen mer halvdöda på morgnarna.

20130131-100342.jpg
Morgonens FB-status

Jag lämnade iallafall barnen i nästan vanlig tid imorse och tog mig sedan till centralen. Barista fair trade coffee, hur bra är inte det stället? Vi pratar eko och massa välgörenhet. Grymt. På det schysst inredning (för att ligga på en centralstation), gott kaffe och många goda surdegssorter, och ändå helt ok pris (frukostpaket alltså). Gilla.

20130131-101154.jpg

20130131-101210.jpg

Att jag är en kombination av morgontrött och stressad på morgonen (det är inte ett sammanträffande att Henke tar 80% av alla morgnar och jag hämtar i den utsträckningen) gav sig idag uttryck genom att jag glömde ta på mig (!) den mysiga och fina stickade tröja jag tänkt bo i idag och imorgon. Men, att jag sitter på tåget mot Gävle i bara en ful långärmad t-shirt till mina jeansleggings ska inte få påverka mitt humör. Inte heller att tåget är sent och att jag kanske missar anslutningsbussen till Sandviken. Allt ska nog lösa sig.

Däremot behöver jag peppa inför skidåkning. Min plan är mellan totalt 25-30 km dessa två dagar och då helst med 20 direkt idag när jag kommer upp. Ujuj. PeppPepp. Behövs.