Effektiv morgon

Idag fick barnen äta frukost på förskolan för första gången. De var ytterst taggade och stegade glatt in till den faktiskt mysiga och rofyllda stunden med få barn vid ett bord. Jag hade gärna sett att de åt frukost där varje dag men då måste de vara där före 7.30 och vi kan inte påverka hämtningstiden särskilt mycket så det blir lite väl tidigt och långa dagar i sånt fall.

Idag var det för att vi skulle på utvecklingssamtal för Stella, nu 4,5 år. Superroligt, det var länge sedan. Åh, hon är så himla bra! Får man säga så? Enkel, mysig, social, glad, trygg, snäll, rättvis, harmonisk med stark självkänsla. Finaste.
Och förskolan. Med L i spetsen. Så bra (igen, efter en lite turbulent höst). En förskola som kan beskrivas med orden trygg, insiktsfull, genusmedveten. Ser barnen. En sådan trygghet för oss som föräldrar.

Så nu sitter jag hos frissan redan kl 9.15 – och har hunnit med ett träningspass emellan. Inte illa! Jag är ingen morgontränings-människa men idag vid 8 var jag ändå ok vaken och fick till ett rätt bra pass. Ännu ett nytt pass för februari, puls och styrka. Imorgon blir det en resdag och resten av veckan är det bränna lår i österrikiska pister som gäller. Woopwoop!

20130205-100543.jpg
Ordentligt snuskig proteinshake jag hittade idag. Blä! Men en god latte har jag iallafall fått!