Mot firande

Vi har verkligen något att fira idag. Vi har idag varit gifta i 5 år. 5 fantastiska år sedan vi sa ja den där kalla februaridagen i Dalarna.

Barnvakt är inte något givet för oss, så bokningen på Nosh & Chow fick avbokas och istället får vi fira hemma. För fira på sin exakta bröllopsdag, det ska man tycker vi! Så ihop med välling och annat nödvändigt fick kvällens firarmiddag inhandlas på Ica Kvantum Liljeholmen. De har ändå en av de grymmaste charkuteridiskerna i stan – och vi vill inte stå och laga en massa ikväll kände vi. Inte lägga tiden på att laga mat och plocka ihop, utan bara äta riktigt gott utan insats. Så i korgen landade räkbakelser, färsk hummer, räkor mm, och charkuterier som tryffelsalami, svensk äppelsalami, serranoskinka mm, och lite god ost. Då ska vi nog ha att plocka med mest halva kvällen! Andra halvan tror jag det är läge att kolla på bröllopsfilmen för andra gången någonsin…

20130216-181245.jpg
Ja, just bukettten till min fina, fina man fick inhandlas på samma ställe idag – de hade så fina. 🙂

Hemma väntade dessutom ett blombud och en helt fantastisk tulpabukett! Avsändare var dock lite luddigt får vi allt säga, så vi är inte helt säkra på vem de är ifrån? Vi kommer suuupergärna på middag, vilken dag som helst! Men till vem?

20130216-185931.jpg
Tack för denna enormt fina!

Ikväll dricker vi också vårt 5-årsvin. När vi gifte oss fick vi av några vänner tre flaskor vin, för att avnjuta på 1-års, 3-års och 5-årsdagen, med egen etikett och från den del av Australien där de då bodde. Så rolig grej, verkligen!

20130216-185937.jpg

Detta ska smaka! Just idag, som synes längst ned på etiketten. 🙂