Att vi inleder lördagsförmiddagen på SATS är ju ingen skräll direkt. Det är så otroligt skönt att ha en helgträning gjord, och barnen är så lyckliga över miniSats. Cirkelpasset idag var väldigt intensivt även om vissa funktionella övnigningar drog ner tempot lite – men ack så viktiga de är. Draken och sådana alltså. Vi var trötta efteråt och min man var lite småsur på mig rätt ofta under passet. Ett bra betyg det.

20130216-180910.jpg

Sen gick vi ihop med vår träningskompis M till ett café i närheten för lunch, och kompis-J anslöt, tjoho på den!

Vi hade sedan tänkt oss något för barnen, och lekland är högst på deras lista om än inte på våran. Fast, vi hade tänkt sälja in mysiga (alltså relativt för att var lekland alltså) Kaatach i Tyresö men när vi pratade lekland krävde Stella å det bestämdaste Andys. Kanske stimmigast i Stockholm? Men de långa rutschbanorna och klätterytorna älskas av båda, så vi fick ge oss. Två hela galet intensiva timmar blev det, och roligast var att de hade så grymt kul och att de idag inte alls ville byta ut varandra utan var ruggigt söta när Stella hjälpte Max att hålla tempot upp för långa trappen.

20130216-180954.jpg
Inte lätt att fånga crazykid-Max i bollhavet. Sprang och tog sats och hoppade. Undrar hur många varv det blev i långa rutschkanorna, kanske 50?

Med det har vi iallafall förutsättningar för att de där små ska somna i tid ikväll… Något vi verkligen vill!