Fredagsvilan (?) i några bilder

Den här jobbveckan alltså! Phew, kort och gott. Men fredagen kom och även om det minst sagt gick i ett och jag checkade ut inför hämtning en halvtimme senare än vanligt och kom till förskolan med riktigt stark inre stress så infann sig snart fredagskänslan hyfsat.
Vi hade sug att sitta ner och äta extra gott och prata, det märks både att vi  inte haft tid för det på länge och att det inte blir fullt lika ofta när jag är i det här tillståndet. Vi som vanligtvis är riktigt bra på att göra det lilla extra och ha kvalitetstid ihop, det är ett måste varje vecka brukar vi tycka. Så iallafall åkte jag från förskolan till Ica maxi (haha, medidativt va… eller inte!) och laddade upp med goda skaldjur. I brist på chark och rödvin som skulle varit en självklarhet i ”vanliga” fall… Men oj så gott! Inte som chark och vin (som jag längtar!) men helt klart värdigt substitut.


Stella var hos en ny kompis och Max fick äta före oss, med hjälp av räddaren McDonalds. Henke behövde skyffla några ton fyllnadsmaterial och jord innan middagen… Uteprojektet är inte klart ännu, men kanske snart? 

Fredagskänslan infann sig med andra ord, men efter middagen vann ändå suget för hemmafix över suget att bara liggga i soffan och slappa. Vi har äntligen fått upp en lampa i vardagsrummet och mersmaken är enorm. Så vi borrade upp skenor i taket i gästrummet, sydde gardiner och satte upp, kompletterade med knoppar i hallen och hängare i gästrummet och ja… Så gick den kvällen och vid 12-snåret var vi väldigt trötta och väldigt nöjda. Idag fortsätter vi lite på samma tema när vi beger oss till måleriaffären i Alvik för inspiration, men förutom det ska Stella debutera på innebandyträning, vi förmodligen titta på lite kusin-hockey och så väntas kompismiddag ikväll. Härliga lördag!

  
Gardiner på skenor i taket, 4 våder vid de tre fönstren (men mer återstår i gästrummet så mer bilder får det bli när vi är klara) och en hängare i svart från designtorget som säkert kommer användas flitigt av våra övernattande gäster.