Prylarna; barnvagnen, vandringsskorna och inredningen 

Imorse unnade jag mig en tidig frukost hos Prat PR och kollade in lite nyheter under deras pressdag. Jag fastnade lite extra för sådant som upptar min tankeverksamhet privat just nu.

Jysk hade byggt upp en riktigt fin installation där ett gäng rykande färska nyheter visades upp. Jag tittade mycket på den närmaste hyllan med inredningsdetaljerna som går mot koppar – det är en färg jag älskar och ska ha in ännu mer av hemma. I hyllan mot fönstret fanns också godsaker där det petrolfärgade lockade mig lite extra. Jag har lagt ner en del krut på just den färgen som accentfärg i vårt gästrum, och letat lite fler saker att komplettera med. Så nu vet jag vart jag ska bege mig för både det ena och det andra!
Merrell visade sina nyheter, och som alltid presenterades ett helt gäng modeller som mer kändes som färgglada karameller än funktionella skor. Det är alltså inget dåligt utan tvärtom. Jag känner starkt begär efter att komplettera träningssko-floran här hemma, och inte minst med mer vandringsvänliga varianter. Jag vill (kanske på grund av att jag vet att löpning dröjer rätt länge) gå – långt och fritt – och jag vill ha upplevelser i naturen. Jag tänker mycket på min Islandsupplevelse, på min reseönskelista 2016, på Stockholmsnära vandringsleder med bebis i vagn eller bärsele, och mer sommarfjällupplevelser som bara måste komma till mig i högre grad.

  

Sen var det ju där med bebisen, och veckan som nu heter vecka 35. Alltså, hur nära?! Vi saknar mycket på inköpslistan till bebis och jag borde skifta fokus lite och ställa in mig lite på det som snart kommer, men en vagn finns iallafall hemma. Vi köpte en Brio Smile till slut, och givetvis tittade jag idag därför noga på den nya modellen som kommer i december/januari – Britax Smile 2. Brio köptes upp av Britax redan för dryga året sedan, och Smile är den sista (?) vagnen som nu byter namn och får några små uppdateringar. Och ja… jag kan bli lite frustrerad över att snart inte ha senaste modell längre, haha, så det är tur att den nya inte funkar för mig att vänta på rent tajmingmässigt.

Apropå snar bebisleverans så är det där första rödvinsglaset på 8 månader (and counting) inte så långt borta. Inception lät lockande, och ska lätt testas senare i vinter. Ett glas rött och en rejäl ost- och charktallrik…. Åh, drömmen!

Jag spanade även in Niveas nyheter, och det ihop med Linda, som förgyllde min morgon. Vet ni förresten att man enligt en undersökning ser två år yngre ut om man ler?

Det var en riktigt trevlig frukost, måste jag säga. Taverna Brillo stod för goda mackor och annat, och kanelbullen satt helt rätt lite senare på eftermiddagen på jobbet.