Sista minuten-tips – Leksaksrabatt!

Jag hör inte till de som vanligtvis är ute i god tid med julklappar, men i år överraskar jag mig själv. När Stella noggrannt beskrev den ”Furby booms” hon innerligt önskade här i veckan efter att ha varit hos en kompis och lekt med en sådan, så gjorde jag en snabb beställning på nätet och med det är den mest högst önskade julkappen redan på plats på högsta hyllan i förrådet.

  
När jag sedan såg att Toys’R’Us har 25% på hela leksakssortimentet idag söndag (skynda fynda – 3 timmar till med andra ord!) så gjorde jag en liten beställning till, med en ”riktig” bilbana åt Max, ett par spel (Labyrinth junior och Monopol junior) och en Lego-adventskalener. Lego är annars fortsatt allra mest populärt här hemma, men jag tror de behöver önska sig lite mer detaljerat så riktiga varianter får vänta trots rabatten.

Inspirerar jag någon att ha lika god framförhållning som jag, kanske? (Sen att de sista julklapparna säkerligen kommer handlas på Ica Maxi den 23e behöver vi inte prata mer om).

I övrigt har denna söndag mest varit av typen som de ibland behöver vara som husägare. Jag ska inte ge mig själv så mycket cred direkt, jag är inte den starkaste familjemedlemmen just nu, men min man har varit duktig värre. Dagens bästa inslag var annars när familj F kom förbi på seneftermiddagen med handlad mat för att fixa och äta fajitas ihop. Bästa initiativet!