En film från Capri – utsikten, känslan, människorna…

Jag filmade lite när vi var på Capri, och har klippt ihop det till en kort film (drygt 3 minuter) som med ljud och rörlig bild berättar mycket om vår dag där – och varför Capri var ett så härligt ställe. Klicka på filmen nedan så spelar min film från Capri direkt. Jag och Annika har fler filmer på g, så gå gärna in på Youtube och klicka på “prenumerera” så får du direkt information om när vi postat något nytt.

Jag och Annika, som kör Youtube-kanalen ihop, vill att filmerna ska kunna förstärka känslan och informationen från ett resmål, och i kombination med podden blir det många olika kanaler för reseinspiration.

Numera har vi också en Facebook-sida för vårt gemensamma “Att resa” – podden / kanalen. Gå in och gilla sidan så får du upp inspirerande blogginlägg (från oss och andra), filmer och lite förhandsinfo om när nya podcastavsnitt är ute och annat. Du hittar Att resa på Facebook här.

Följ mig!