Tävla om ett dygn med övernattning och middag (Everydaystories Christmas)

banner-everyday-christmas16Everydaystories-partner-promotion-1
Dags för en  ny tävling i Everyday Stories gemensamma jultävling – nu på något så härligt som ett lyxigt dygn med övernattning, frukostbuffé och 3-rättersmiddag på valfritt hotell som är anslutet till Countryside Hotels.
Dessutom kan jag bjuda på ett extra julklappserbjudande till alla: 20% rabatt på presentkort (att utnyttja mellan den 1 januari –31 mars, 2017). Erbjudandet gäller tom den 18 december. Kolla in erbjudandet här!
img_0396.jpg
Tävling:
En vinnare får ett presentkort på en Countryside Break – övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag på valfritt hotell som är anslutet till Countryside Hotels. Vinnaren meddelas i januari per e-post, ev vinstskatt betalas av vinnaren.
Svara på frågan: Hur många hotell är anslutna till Countryside Hotels? Tävlingssvaret hittar du på denna länk!
Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!