Lite backlogg med träningen efter att jag medvetet vilade några dagar inför gårdagens lopp – så idag hängde jag med Maxens kompis O och hans genomsköna mamma P till Friskis&Svettis i Hornstull. Där går ett mammapass (dvs där man har med bebisen) som heter mamma-core. Vanligt jympapass med lite kondition blandat med mycket core och en del styrka.
Bra på Friskis är att man kan köpa engångsbiljett. Kostar 90:- vilket kanske kan kännas mastigt – men vad är inte ens hälsa värd?! Sen är det ju ändå mer värt än ett outtnyttjat träningskort på autogiro 😉
Så det kan det få vara värt någon gång ibland som komplement!

Max var nyfiken idag, låg och spanade storögt på alla viftande morsor.

Satspasset är betydligt mer min grej, känns jobbigare både för de som tränat mindre och de som kört mer – för man kan anpassa mer efter dagsform där och verkligen få ut något av det. Men det var helt okej kul och kändes såklart i kroppen.

Jättebra att ha testat på och att alternativet finns. Jag tycker att SatsBaby körs på för få – och fel – anläggningar. Jag har mailat några platschefer om det. T.ex går det i Kungens kurva där man måste ha bil och de gånger jag varit där har det varit fååå mammor. I Sickla är det alltid fullt (bra!) och här i Liljeholmen/Hornstull skulle det också vara det för även här kryllar av träningssugna mammor och läget är super kommunaltrafiksmässigt. Nåväl.